Az iTunes-biztonsági mentés vagy az iCloud-biztonsági mentés használata esetén a Filmlog-adatbázis minden szinkronizáláskor automatikusan mentésre kerül. Ha a készülékét ezen biztonsági mentések egyikéből állítja vissza, az összes filmje a helyén marad. Ezen felül manuálisan is hozzáférhet a Filmlog-adatbázisához az iTunes > *A készüléke* > Fájlmegosztás > Filmlog menüpontján keresztül.
Nem. A Filmlog egy személyes napló és referencia a filmekhez, azok posztereihez, érdekességeihez, szereplőihez és stábjához.
A Filmlog Macre hamarosan megjelenik.
Hát, soha ne mondd, hogy soha – de nagyon valószínűtlen.